FAQ

Velkommen til vores FAQ side. Her kan du finde relevant information og assistance om moduler, processer og priser. 

Kvalitet

Hvor bæredygtig er G-Rack?

Mulighederne for at ændre på størrelsen, funktionerne eller designet ethvert givet tidspunkt er ikke kun godt for økonomien i jeres selskab, men også for miljøet. 

Letvægts konstruktion

Vores letvægts design er med til at holde fragtmulighederne optimale hvis man skal have andre ting med der er tunge. Der er udskæringer i konstruktionen, både for at kunne leve op til de mange muligheder der skal kunne være, men også holde vægten i bund uden at gå på kompromis med stabiliteten. 

Livtids brug

I stedet for at svejse eller anden fast konstruktion, afhænger vi af skruede eller plug-in mulighed, både for at gøre det nemt at samle, men også for at give en nemmere tilgang til reparationer. Selv de mindste komponenter kan udskiftes i tilfælde af en skade eller andet der skulle gøre at der ville være behov for at skifte det. 

Skulle en enkelt standart del blive væk eller gå i stykker, er det nemt og hurtigt for os at levere jer en ny. Der er ikke en begrænsning for levetiden af G-Rack modulerne.

Genanvendelighed

Selvom at metalet aluminium er et metal der typisk kræver meget energi, er det på den anden side et metal der er rigtig godt at genanvende. Ved enden af komponenternes service, kan de nemt skilles fra det eksisterende system, og udskiftes med nye friske dele.

Alt kan skilles ad i hver deres kategori af metaller med videre. Omkring 60% af det aluminium vi bruger er allerede genanvendt, mens vi fortsætter med at øge dette tal.

Hvor bliver G-Rack produceret?

G-Racks hovedkontor ligger ligger I Kiel, Tyskland. Alle G-Rack elementer er samlet på hovedkontoret i Tyskland. Elementerne bliver pakket og sendt til næsten alle lande direkte fra hovedkontoret. 

Kan du teste vores systemer?

Vi viser ofte vores systemer frem til messer som Barconvent i Berlin, the Lisbon Barshow, the Bar Symposium i Cologne og mange andre. Hvis du kunne tænke dig at blive informeret ved kommende events, så abonner til vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af nyheder. 

Vi har også et showroom i vores hovedkontor i Kiel i Tyskland samt Holbæk på Sjælland hvor der efter aftale kan fremvises de forskelige løsninger vi har hjemme. Vi giver en kop kaffe, en god samtale og et kig på vores produkter. I Tyskland kan i komme og se hvordan vi udvikler, producerer, pakker og sender netop jeres varer hvis i ønsker det. 

G-Rack er på nuværende tidspunkt repræsenteret i 35 lande. Så vi kan efter konsultation finde kunder i jeres område, så i nemmere kan tage et kig på produkterne inden et eventuelt køb. Hvis i vil kigge mere ind i hvem der bruger vores systemer i jeres områder er i velkommen til at kontakte os for mere. 

Kontakt

Kan G-Rack bruges udendørs

Fuldstændig! G-Rack systemet består af robuste aluminiums rammer, HPL plader til arbejdsstationerne, såvel som rustfrit stål dele. Systemerne til bar drift såvel som tilbehøret som kan bruges til buffet er idealt til både indendørs og udendørs brug. 

 

Genanskaffelses garanti

Så snart vi har leveret jeres moduler, garanterer vi at vi kan levere de samme moduler/ reservedele. Udover ændringer i henhold til materialerne der bliver brugt – i en periode på hele 10 år. Dette giver jer en meget høj form for sikkerhed i jeres investeringen i systemet her. Sammenlignet med andre udbydere kan du derfor regne med at bruge dit G-Rack system i mange år frem. 


Systemet

Hvad er forskellen på G-Flexx og G-Raxx

For at skabe et mobilt system har du brug for et solidt fundament. Det er det der holder alle andre komponenter som arbejdsstationen, udstyret/ tilbehøret og beklædningsdelene. 

Forskellen her ligger mellem den foldbare ramme (G-Flexx) og den ikke foldbare (G-Raxx) ramme. Alle rammerne kan sættes sammen med hinanden og alt udstyr og tilbehør passer på alle rammerne. 

Valget af rammen kommer an på hvilket behov i har. For eksempel kommer det meget an på hvad i vægter højest i jeres system. Altså om det skal være nemt og ikke fylde noget når i opbevarer det, eller om tranporten af elementet skal være nemt og lige til uden det store arbejde ved at samle eller tage den fra hinanden. 

Hvis i vil lære mere om systemerne og dets dele, da tryk på linket. 

Opdag system delene

Har du virkelig ikke brug for noget værktøj?

I stedet for at svejse eller lime komponenterne sammen, gør vi det ved G-Rack at vi afhænger af og indsatser som vi har lavet, og som tilmeldt virker lige så godt, og endda bedre i takt med at i kan fjerne og rykke rundt på dem. Alle ting der skal side lidt bedre fast er monteret med tilhørende skruer eller klamper som er sider fast i rammen. 

Alle konstante dele af rammen er sammensat af skruer som man ikke behøver at gøre noget ved, da de indgår som en del af rammen, så det er muligt at skifte uden at skifte hele rammen. 

Skruer med videre der skal sætte arbejdsstationer og beklædning fast er monteret med en lås, så de ikke bliver væk fra rammen. Og det bedste ved det hele er at man ikke behøver et eneste stykke værktøj for at samle et komplet modul. 

Passer alt tilbehøret alle rammerne?

Med undtagelse af skyde pladerne, så passer alt tilbehør til både G-Raxx og G-Flexx. 

Opdag system delene

Kan man lave en bagvæg med både G-Raxx og G-Flexx

Selvfølgelig! 

En af de kæmpe store fordele der er ved G-Rack er netop at alle systemerne passer sammen, og kan tilpasses på kryds og tværs. For at lave en bagvæg med buffet, hylder eller bare reklame, skal i blot montere en ramme ovenpå den eksisterende ramme i stedet for en bar top, og så er det løst. Placer paneler for yderligere eksponering.

Bagvæggen kan til smykkes med belysning, branding, monitors eller rammer til produkter. Det er her muligt både at lave en bagvæg med og uden opbevaring, og man kan dermed få fuld eksponering igennem branding hvis man vil det. 

Hvis i har nogle spørgsmål, så hold ikke tilbage med at kontakt os. 

Kontakt os

Kan man bygge baren med lige hjørner og u-formede hjørner?

Med et hjørne sæt kan du lave et L-formet modul i nogle få enkle skridt. Uanset hvilken standart ramme der er blevet brugt. Ved at bruge flere hjørnesæt kan man forme modulerne til at være U-formede samt gå komplet rundt om. Og man kan derved lave et stort modul der går 360 grader rundt.

Opdag system delene

Hvor lang tid tager det at sætte op og skille ad igen?

Hvor hurtigt det er at stille et modul op, og skille ad igen, kommer an på størrelsen samt hvor meget man ønsker den skilt ad før man vil føre den væk. For eksempel kan du opbevare delene der kan tages af modulerne, både i en flight case, såvel som beskyttelses poser, eller helt lade vær med at beskytte dem under transport. Dette er op til dig. I det følgende link kan du se information om tiden der skal bruges og muligheden for transport beskyttelse. 

Hvor stor er en G-Rack bar?

G-Rack vokser med den opgaver, og der er derfor meget få begrænsninger. 

Dog er 60 cm udgangspunktet, det er nemlig det mindste et af vores moduler findes i størrelses mæssigt inden man kigger i noget der er speciel bygget. Modulerne kan derfor optimalt op- eller nedjusteres med 60 cm eller 120 cm ad gangen.  Der er ingen begrænsninger til hvor stor et samlet modul kan blive. 

Alt tilbehør og beklædning er lavet med de samme dimensioner. Det gør det nemt og enkelt at ændre i sammensætningen på et hvert givet tidspunkt. 


Tilpasning

Hvad er der ment med speciel bestilling?

Specielt arbejde er nødvendig hvis det ønskede design ikke kan blive produceret præcis som i ønsker det med vores standart produkter.  

Vores specialister indenfor design og grafisk arbejde kommer virkelig på spil her, når vi så netop skal udvikle et særligt produkt netop efter jeres specifikationer. Alt specielt arbejde vil blive lavet i tæt samarbejde med jer. På den måde ved vi at vi kan bringe netop jeres ideér til live på vores værksted i Kiel, Tyskland. 

Det er sådan vi har lavet vores tidligere unikke moduler, bestående af både særlige moduler i fronten, men såvel også i baggrunden til bagvæggen. Se bare vores galleri. 

Tidligere design

Hvilke dele kan blive udskiftet?

Vi kan lave ændringer til næsten alle komponenterne. Dimensioner, materialer, former osv. Listen er lang. 

Den nemmeste måde at matche det tilgængelige budget, er med en personlig konsultation, hvis vores standart løsninger ikke opfylder jeres behov. Fortæl os om jeres ideér og så kan vi give jer en tilbagemelding om mulighederne. 

Design muligheder

Ordrer proces

At købe en G-Rack – hvordan funger det?

Step 1

Først og fremmest er konfigurationens muligheden af jeres moduler den hurtigste vej frem. Så hvis du ikke har behov for at få lavet en speciel ordrer, kan du med fordel benytte den.

Step 2

Efter vi har tjekket om jeres jeres idéer er mulige, enten igennem konfiguratoren eller igennem et møde, får vi udregnet, tilpasset og gjort det hele færdigt igennem et komplet tilbud. På den måde er vi sikre på at vi kan levere alle tingene på samme tid, og så kommer der heller ikke nogen pris mæssige overraskelser for jer.

Hvis du gerne vil lave en speciel ordre igennem konfiguratoren, skal du blot huske at efterlade en forklaring omkring hvad i ønsker, eventuelt sammen med billeder til inspiration. Så kan vi nemmere forberede noget til jer til et eventuelt møde. Vi kontakter jer personligt så vi kan gennemgå de næste skridt i processen. 

Step 3

Efter godkendelse af den endelige løsning, sender vi jer en proforma faktura. I dette dokument vil i kunne se et overblik over den aftale løsning, med de givne dele m.v. listet til endelige godkendelse. På dokumentet står ydermere et projekt nummer og vores bank oplysninger for overførsel af penge. 

Step 4

Lige så snart vi modtager godkendelse for modtagelse af pengene, starter vi med samling af jeres moduler. Produktionen af speciel dele vil også først starte herefter, så snart alt er produceret og test samlet jeres moduler. 

Step 5

I modtager en forsendelses notifikation fra os. I dette dokument finder i en vedlagt faktura på fragten alene, her står konto og tracking nummer. Vær opmærksom på særlige instrukser fra fragtfirmaet.

Relaterede artikler: 

Bestil individuele dele

En af de kæmpestore fordele ved G-Rack er det modulære design. Det betyder for dig at hvis i mister en del i skal bruge i jeres setup, så kan i bare bestille en ny med meget få klik inde på konfiguratoren. 

Den nemmeste måde er som sagt at gå ind på konfiguratoren og gå ind under ”enkelt dele”, oprette en bruger hvis du ikke allerede har sådan en, indtast en leverings adresse og klik på efterspørg dele. 

Du vil herefter modtage en e-mail med et overslag med alle detaljer på din forespørgsel.

Hvilket betalings muligheder er der?

Betalingen er i de fleste tilfælde før produktionen går i gang. Betalingen sker via bank overførsel og kan overføres via faktura der kommer med betalings oplysninger. 

Kontakt os

Muligheder I konfiguratoren

Med vores konfigurator kan I samle et system som i finder passende til jeres behov, med bagvægge, mobil moduler, beklædnings design og hvad i ellers ønsker i løbet af få minutter. Start med at lave en modul form i finder passende og begynd at tilpasse med forskelige farver og andre basiselementer der kan tilrettes i programmet. Tilføj det tilbehør og farve/ materialer i tænker kunne passe godt til jeres løsning. Logo og branding kan også tilføjes inde i programmet så i kan se hvordan jeres logo ville passe ind i jeres design. 

I kan tilføje eller fjerne komponenter som i har lyst med det samme direkte i programmet. Direkte i programmet kan i få oplyst priser på de forskelige dele og tilbehør i vælger til, alt sammen i real tid så i kan holde styr på jeres budget. 

Hvis i laver en løsning, kan i gemme den direkte i programmet, så den kan genbesøges eller fremvisses for andre i jeres organisation. 

Hvis i ikke er helt sikre på hvad næste skridt er for jer der hvor i er nået til, eller har lyst til at lave en speciel løsning med særlige komponenter der skal speciel designes. Så skal i bare kontakte os, så vil vi være klar til at kunne hjælpe jer hurtigt videre med jeres spørgsmål.

Kontakt os

Forsendelse og levering

Forsendelsestider

Alle standart elementer i vores katalog er for det meste i på lager og klar til at blive sendt, indenfor få dage efter modtaget betaling. For elementer/ beklædning med branding, bannere og speciel farve har vi brug for omkring 3-4 uger fra modtaget betaling. 

For særlige design præferencer, kan tiden variere alt efter hvad efterspørgslen går ud på. 

For leveringer til udlandet, kan denne periode blive udsat.

Hvis i har et ønske om en særlig leverings dato, bedes dette oplyses så vi bedre kan planlægge produktionen, samt tjekke om den valgte dato er mulig for os at nå. 

Relaterede artikler:

Fragt priser

Fragt priser kommer an på volumen, i takt med at vægten fra hver ordrer og leveringsadressen kan påvirke prisen.

Så snart vi har gennemgået jeres forespørgsel, sender vi et overslag der råder over modulerne der er forespurgt samt prisen for fragten seperart. 

Fragt metoder

Alt efter størrelsen på fragten og behovet hertil, sender vi jeres ordre direkte fra vores produktionshal i Tyskland med DB Schenker eller UPS. I nogle tilfælde har vi jeres varer på lager i Danmark.

I tilfælde hvor det skal gå stærkt, altså i takt med at i måske har glemt eller ødelagt noget, så kontakt os da. Vi kan i nogle tilfælde sende ekspres så i kan have det næste eller samme dag. 

Jeres levering bliver sendt på paller, og såfremt i kunne tænke jer at modtage forsendelsen på en bestemt dag eller tidspunkt, husk da at give os de informationer. Særlige kontakt personer ved modtagelse bedes der også henvises til. 

Alternativt er i velkommen til at komme ned til vores fabrik i Kiel, Tyskland og hente jeres varer direkte hos os. Her vil vi med glæde give jer en tur rundt på fabrikken og vise jer hvor vi arbejder og får produceret vores systemer.

Hvad skal I vide om leveringen?

Så snart I har modtaget leveringen skal i tjekke om varerne på nogen måder er kommet til skade under fragten, samt om alt hvad i skulle have med er der. Beskadiget indpakning, ridser eller andre defekter skal noteres på leverings noten, dokumenteret med billeder og rapporteret til os indenfor 72 timer. Du kan finde mere information om dette emne i vores handelsbetingelser.

Handelsbetingelser

Priser

Hvad koster et komplet system hos G-Rack?

G-Racks pris kommer an på resultatet af jeres ønsker til evnerne fra systemet. Det betyder altså at jo mere man tilvælger systemet, jo mere ender det med at koste. Men fordi det kan være svært at finde ud af hvad man egentlig har brug for, har vi lavet en række færdig udvalgte systemer, som fremgår af en pris tabel for eksempler. Med hjælp fra denne tabel, kan i hurtigt få en fornemmelse af prisskemaet, så i også nemmere kan spore jer ind på hvad jeres budget rækker til.

Sammenlign priser

Fejlfinding

Modulet står ikke lige

Fliser, brosten, træ gulve eller hvad der nu ikke altid er helt plant. Det er og bliver ikke noget problemer, i takt med at alle foldbare systemer (G-Flexx/G-Flexx Mini) bliver installeret med et lille vaterpas på aluminiums rammen af systemet. På den måde kan du justere højden og få placeret modulet med de justerbar føder, så den passer på ujævnheder.

Relaterede artikler:

par LED-RGB lyset med kontrollen

Den håndholdte kontrol har fire kanaler (zoner). En kanal kan kobles op med, op til fire RGB lys striber. På den måde kan fire lys zoner aktiveres og ændres på samme tid.

Opnå forbindelse

  • Tænd kontrollen på "ON".

  • Tilknyt den første RGB lys stribe til strøm.

  • Indenfor 3 sekunder: Vælg en zone og tryk "Zone ON" indtil RGB lys enheden begynder at blinke. Forbindelsen er nu oprettet.

  • Gentag processen for at oprette forbindelse til de øvrige lys strips til den enhed/ kanal du ønsker.

Har dine lys strips forskelige styrker? Så læs artiklen herunder.

Relaterede artikler:

Holderne til skuferne passer ikke

Det kan til tider være hektisk at skille modulerne ad. Hvis en af de her holdere til skufferne ikke kan komme på igen, er det højst sandsynligvis fordi at den er blevet afmonteret lidt uforsigtigt, og derfor er blevet bukket i enden. 

For at fixe denne fejl, kan i blot tjekke og se om vinklen på metal ende stykket af skuffe holderen er beskadiget. Er den det, kan den blot trykkes mod en hård overflade for at genoprette den originale vinkel for udstyret. 

Virker denne fremgang metode ikke, er i velkommen til at kontakte os, og så vil vi sammen finde en løsning. For generelle spørgsmål kan manualen genbesøges på side 12-14 i forhold til montering af skuffer.

Kontakt os

Lys strips lyser med forskelig intensitet

Det kan ikke undgås at LED strips mister en smule kraft henover årene. 

For ordrer der er flere år imellem kan der derfor risikeres at være forskelig intensitet i lyset. 

Hvordan løser vi så problemet?

Lys stripsene kan udskiftes 1:1, hvorfor du altid vil have mulighed for købe nye såfremt du ikke finder dem du har tilstrækkelig. Hvis du har et gammelt lys system kan det være at du bliver nødt til at udskifte dem alle på grund af at kontrol enheden ikke nødvendigvis kan pares. 

Det er også muligt at udskifte de enkelte lys strips, men her anbefaler vi at i kontakter en elektriker for dette. I er også velkomne til at sende de gamle lys til os, og så udskifter vi dem for jer. 

Har i spørgsmål til kontrollen, eller er ikke sikre på hvordan i parer den med RGB lyset, så læs følgende artikel eller kontakt os for mere. Vi er altid klar til at hjælpe. 

Skruer sider fast / kan ikke skrues ind

Under stressede og hektiske situationer, sker det nogle gange at skruerne ikke bliver sat korrekt ind mod gevindet og skruet i. Første indskydelse er så at bruge mere kraft og ”bare” få skruen ind. 

Gevind er ikke så glade for at få en skrue, skruet skævt i. Dette kan så resulterer i at skruen bliver skæv, eller gevindet ødelagt, og dermed gør det svært at få skruen korrekt i fremadrettet. 

Hvordan løser man så problemet? 

Med hjælp fra en gevind skærer, kan man nemt rede gevindet såfrem man ikke har ødelagt det helt. Gevind skærere kan findes i næsten alle butikker der sælger håndværktøj, og behøver ikke at koste mere end et par hundrede kroner. 

Der findes kun to størelser i G-Rack modulet M10 til de justerbare føder og M6 for alle de andre steder der bruges skruer i systemet.

Hvis du har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. 

Kontakt os

G-Flexx og G-Raxx er ikke lige høje

På baggrund af designet er der en lille højde forskel på knap 10 mm. Mellem G-Raxx og G-Flexx rammerne. Denne højde forskel kan nemt blive justeret på med fødderne der kan justeres i højden. 

Følgende billeder viser kombinationen mellem de to rammer. Kontakt os endelige hvis der er spørgsmål. 

Relaterede artikler:

Panellerne rammer hinanden

Hvis panellerne rammer hinanden, kan det være af flere årsager. Tjek først overfladen af det samlede modul og vurder om den blev samlet på en flad overflade, eller om den står ujævnt. 

Dit modul er placeret på en…

Flad overflade

Tjek om alle højde justerings skruer er i samme højde og rammer jorden. Hvis modulet står på en flad overflade, kan alle skruerne blot skrues op i systemet. 

Ujævn overflade

Modulet tillader det, men for at få optimalt ud af udseendet og levetiden af din G-Rack, kan du med fordel justere den. Ved hjælp fra de små vatter pas og dine fingre kræfter, kan fødderne blot justeres til at rammen jorden, således modulet står stabilt og lige.

Relaterede artikler:


Kontakt

T +45 88440020
E Kontakt@onebargroup.dk

One Bar Group Aps

Rørvangsvej 49 - 4300 Holbæk

CVR: DK38608061