Modulerne i et overblik 

Opdag vores forskelige modul dele, hvilket kan blive brugt til at samle mobile barer/ moduler, bagvægge, messe stande, buffet sektioner og stationære løsninger på modulprincippet.

Rammen

Fundamentet for hele værket

G-Flexx, G-Flexx Mini eller G-Raxx. Tre typer rammer med forskelige muligheder for at tilpasse dem efter dit behov. De danner rammerne for hvordan du kunne tænke dig mulighederne er for din løsning. Om behovet er at de skal bruges som bagvægge, transportvogne, buffet linje eller om de skal stå fast et sted, er op til dig. 

Alt G-Rack tilbehør passer på modulerne, så du sætter ingen begrænsninger for hvad du vælger i forhold til tilbehør, da alle mounts er ens på rammerne samt tilbehør. 

Hvilken ramme der er bedst til jer, afhænger af brugs mængden, transport og opbevarings muligheder. 

Læs mere om rammerne her...

Bagvægge

For mere eksponering

Rammerne med frontpartier kan også bruges som bagpartier til yderligere eksponering og opbevaringsplads. I stedet for at der kommer en bar top på frontpartiet kan et ekstra modul let skrues på. 

Hvis der ikke er brug for den ekstra opbevaringsplads, kan to frontpartier skrues sammen og stå for fuld reklame eller afskærmning. Modulerne kan sammensættes ubegrænset i bredden. 

Special lavet bagvægge med individuel branding, hylder, lamper, bannere og tryk direkte på panelerne er også muligt. 

Hjørnestrukturen

360 graders løsninger og U-formede kanter

Hjørnestrukturen er bygget op af en hjørnetop, hjørne paneler og et hjørne yder modul.

Hjørnerne bygges typisk op af en 90° graders vinkel, som er standart og nemt kan samles og rykkes rundt på hvis behovet er der. 

Arbejdsstationer

Organiser jeres workflow effektivt

Alle arbejdsstationer er 100% vandtætte og er lavet af enten hvide eller sorte HPL plader. Der er flere forskellige udskæringer af de normale 60 cm x 60 cm arbejdsstationer. 

Udskæringerne i arbejdsstationerne gør at du kan tilpasse løsningen præcis efter jeres behov, så der absolut ikke er noget spildplads. Der findes alt fra indbyggede beholdere, skærebræt, vandhane, vask, shaker skylder og åbninger til iskasser og plads til nem udskiftning af glas bakker.

Bordpladen kan nemt udskiftes og byttes om på, i takt med at de indbyggede skruer under bordpladen gør at det kan klares på under 1 minut med bare fingrene.