Basisrammer - features

Alle typer af basisrammer kan kombineres med hinanden og stabil forbindelse kan opnås med blot nogle få enkle trin. Vil du gerne lære mere om mulighederne for beklædning, udstyr og individualisering? Opdag vores systemdele på et øjeblik.

G-Raxx

Rullende og stabelbar

G-Raxx rammerne er udstyret og allerede samlede moduler og kan komme med enten fire stabile hjul eller robuste justerbare føder, så modulet står stabilt, selv på et ujævnt underlag.

Fronten af G-Raxx modulet er så smart at det bare er hægtet på en stang der kan sættes ind i modulet for at kunne placere fronten der kan holde paneler og bar toppe. Om man vil det, kan man fastmontere frontelementet. Uden frontelementet kan G-Raxx rammen i sig selv beklædes med paneler og bruges som rullende eller fast bord. Det kan hertil også benyttes som buffet modul som kan skubbes ind og ud fra køkkenet.  

G-Flexx & G-Flexx Mini

Lille, handy og foldbar

En G-Flexx ramme passer perfekt ind i et hvilket som helst køretøj på baggrund af dens dimensioner og lave vægt. Her er frontelementerne en fast del af modulet, og kan ikke tages af uden af modulet mister dets funktionalitet. 

G-Flexx er lavet til at være en fast enhed et sted, men med mulighed for nedtagning, dog er den ikke optimal at gøre dette med, hvis tanken er at gøre det ofte. 

Et samlet G-Flexx modul udgør 1.2 meter. Et G-Flexx Mini modul er kun 60 cm, og kan bruges som et stand-alone produkt, eller som tilføjelse til et eksisterende modul, så det bliver 1.8 meter. I stedet for 1.2 meter.

Kontakt

T +45 88440020
E Kontakt@onebargroup.dk

One Bar Group Aps

Rørvangsvej 49 - 4300 Holbæk

CVR: DK38608061